Igår så var det naturligtvis kalas för ¨Världens bästa Caesar¨ smiley 12 år är en fantastisk ålder och det har varit 12 år av lycka, glädje, spänning, lite oro och sorg naturligtvis men det har varit de 12 bästa åren i mitt liv smiley

Jag kan ju säga att kalasen har blivit lite intensivare smiley de senaste åren när sonen och odågan Gaius smiley är med och härjar smiley

Caesars uppfödare kom och gratulerade på förmiddagen smiley dessa fantastiska människor som jag har så mycket att tacka för, ni har gett mig det bästa jag har, CAESAR smiley

Tack Gunnar och Birgitta smiley

Team Caesar-Gunnar smiley Goa Gubbar smileySen drog det igång smiley Hej och hå vad det går undan smileyNär festen är slut dansar Gaius på bordet smiley Vad gör man inte för att få lite uppmärksamhet smileyCaesar tackar för alla gratulationer smiley och så hoppas vi att det blir repris om ett år smiley